Categorieën

Whisky / Blend / Black and White

Black and White
Black and White

Schotland (Lowlands / 70 cl / 40% vol)

€ 27,22
€ 24,50
Prijs per fles

 

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Black & White is een schone en zuivere whisky met een mild en aangenaam karakter. Deze whisky is voornamelijk populair in Frankrijk, Brazilië en Venezuela, maar geniet ook steeds meer populariteit in de rest van de wereld. Black & White Blended heeft een elegant karakter met een lichtdroge, zachtheid en bevat een groot deel aan kwaliteits graanwhisky. 

Black & White is een blended Scotch Whisky, die voor het eerst werd geproduceerd door de in in Londen gevestigde whisky blender James Buchanan. Oorspronkelijke is hij bekend als House of Commons (Na de Britse House of Commons), zijn bijnaam. Black & White verwijst naar de zwarte en witte etikettering en dit werd uiteindelijk ook de officiële naam van de whisky. De Whisky werd voor het eerst geschonken in het jaar 1884. Er wordt beweerd dat deze whisky het meest succesvol is in Frankrijk, Venezuela en Brazilië. Op dit moment is Black & White niet verkrijgbaar binnen het Verenigd Koninkrijk.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.
 

Beste wijnliefhebber,

Beste whiskyliefhebber,

Beste rumliefhebber,

Beste ginliefhebber,

 

We staan voor de grootste uitdaging tot nu toe, misschien wel de grootste die de moderne mens heeft gekend. Mits we met een virus worden geconfronteerd waar we weinig van weten, is het aan ieder van ons om voor zichzelf uit te maken, in samenspraak met de strenge maatregelen, hoe we ons moeten aanpassen in de nieuwe en hopelijk tijdelijk realiteit.

Ook voor ons is de primaire zorg de gezondheid van de klant, van onszelf en onze medemens! Maar aan de andere kant beseffen we ook dat die strenge maatregelen niet altijd een straf hoeven te zijn en dat een glaasje wijn, een whisky, een rum of een gin wat warmte en troost kan bieden in deze omstandigheden. Een vroege lentebbq met een rosé wijntje bvb?

Daarom hebben we besloten om onze fysiek verkooppunt tijdelijk beperkt toegankelijk te maken.

 

Concreet betekent dit dat er voor de komende weken 2 manieren zijn om jullie te bedienen:

A/ Bestellen via de webshop (www.winesunlimited.be), met de keuze voor levering thuis of afhalen in de shop (details zie verder)

B/ Bestellen via email (info@winesunlimited.be). In dit geval zullen we vragen om de wijnen of drank eerst over te schrijven.

 

Hou aub rekening met volgende regeling.

 

Met deze regelingen denken we dat we tegemoetkomen aan de strenge maatregelen en dat mensen toch nog de kans krijgen om hun geliefde wijn, whisky, rum of gin thuis op hun gemak te kunnen nuttigen.

 

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen, mag je ons altijd mailen naar info@winesunlimted.be!

Mochten er van onze kant aanpassingen gebeuren, gaan we jullie ook zeker op de hoogte houden.

 

Veel sterkte en vooral hou contact met vrienden via telefoon en/of social media, denk aan de zwakkeren en geniet van de komende lentedagen!!

 

Groetjes,

Thomas en Frederique