Categorieën

Rum / Doorly's XO Gold Sherry Finish

Doorly's XO Gold Sherry Finish
Doorly's XO Gold Sherry Finish

Barbados (70cl / 40% vol)

€ 41,93
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Foursquare Distillery bevindt zich op de site van een voormalige suikerfabriek, dat dateert uit 1636 en, als een van de meest moderne en efficiënte rum distilleerderijen in de wereld. Deze is ontworpen om zowel zeer energie-efficiënt als milieuvriendelijk te zijn. De distilleerderij produceert lichte rum in een drie kolommen vacuüm still en zwaardere rum in een modern pot still. Richard Seale, is één van de meest innovatieve distilleerders en blenders van de regio en heeft een passie voor het produceren van perfect rum met veel smaak.

Rum wordt al meer dan 300 jaar geproduceerd op het eiland Barbados, maar het was pas in 1906 toen de Rum Duty Act werd aangenomen dat de industrie begon te ontwikkelen zoals we die nu kennen. Voorafgaand aan de Act,  vond op veel van de plantages distillaties plaats, maar de nieuwe wet betekende dat de distilleerderijen een licentie moesten verkrijgen en alleen in bulk konden verkopen. Vandaar dat veel van de Bridgetown handelsondernemingen bottelaars werden, waaronder Martin Doorly & Co. Onder de naam Doorly's werd de eerste rum uit Barbados internationaal geëxporteerd.

Deze rum is een blend van rums van minimaal 6 jaar oud en kennen een tweede rijping op Olorosso sherry vaten. Zacht, complex en rijk palet aan smaken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.