Categorieën

Gin & Tonic / Gin / Black Tomato Gin

Black Tomato Gin
Black Tomato Gin

Nederland (50cl / 42,3% alc)

€ 46,36
€ 41,72
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Black Tomato Gin wordt geboren in de authentieke haven van Bruinisse, een klein vissersdorpje met een lange traditie in het kweken van mosselen. De distilleerderij kijkt uit op de heldere wateren van de Oosterschelde, die het grootste nationaal park van Nederland is.
Als de zon opkomt, kun je zien hoe de zeehonden rondzwemmen en verse vis vangen.
Met een geluk kunnen ze bruinvissen voorbij zien komen.

Met het tij wordt de Oosterschelde gevuld met 8 miljard liter zoet zout water.
Na tientallen tests en proeverijen kwam onze meester-distilleerder Meindert Kampen met de beste ambachtelijke gedestilleerde Black Tomato Gin ooit.

Naast de geheime botanicals gebruiken ze ook enkele kleine druppels vers zout Oosterschelde-water en inlandse zwarte tomaten. Onze distilleerderij is een van de zeldzame distilleerders in Nederland met een eigen traditionele moutvloer: een stenen vloer voor het ontspruiten van gedolven moutkorrels.
We zijn er trots op dat we traditionele biologische moutwijn kunnen maken met de beste oude ingrediënten uit onze provincie.

Zwarte tomaten bevatten een grote hoeveelheid genezende anthocycanen. Deze verbindingen komen voor in groenten en fruit. Sommigen geloven dat de antioxidanten diabetes, kanker en obesitas kunnen verhelpen. We oogsten onze eigen biologische oogst, zodat we de meest eerlijke en heerlijke zwarte tomaten kunnen kweken.

Een gin met een kruidige smaak die je nergens tegen komt en die ook nog eens goed blijft hangen in de keel. De tomaten zijn niet gedistilleerd in deze gin maar als extract toegevoegd waardoor zij in de rust periode van enkele weken goed kunnen samen smelten met de rest van de botanicals.
Samen met een takje basilicum en een neutrale tonic krijgen we een mooi geheel.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.
 

Beste wijnliefhebber,

Beste whiskyliefhebber,

Beste rumliefhebber,

Beste ginliefhebber,

 

We staan voor de grootste uitdaging tot nu toe, misschien wel de grootste die de moderne mens heeft gekend. Mits we met een virus worden geconfronteerd waar we weinig van weten, is het aan ieder van ons om voor zichzelf uit te maken, in samenspraak met de strenge maatregelen, hoe we ons moeten aanpassen in de nieuwe en hopelijk tijdelijk realiteit.

Ook voor ons is de primaire zorg de gezondheid van de klant, van onszelf en onze medemens! Maar aan de andere kant beseffen we ook dat die strenge maatregelen niet altijd een straf hoeven te zijn en dat een glaasje wijn, een whisky, een rum of een gin wat warmte en troost kan bieden in deze omstandigheden. Een vroege lentebbq met een rosé wijntje bvb?

Daarom hebben we besloten om onze fysiek verkooppunt tijdelijk beperkt toegankelijk te maken.

 

Concreet betekent dit dat er voor de komende weken 2 manieren zijn om jullie te bedienen:

A/ Bestellen via de webshop (www.winesunlimited.be), met de keuze voor levering thuis of afhalen in de shop (details zie verder)

B/ Bestellen via email (info@winesunlimited.be). In dit geval zullen we vragen om de wijnen of drank eerst over te schrijven.

 

Hou aub rekening met volgende regeling.

 

Met deze regelingen denken we dat we tegemoetkomen aan de strenge maatregelen en dat mensen toch nog de kans krijgen om hun geliefde wijn, whisky, rum of gin thuis op hun gemak te kunnen nuttigen.

 

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen, mag je ons altijd mailen naar info@winesunlimted.be!

Mochten er van onze kant aanpassingen gebeuren, gaan we jullie ook zeker op de hoogte houden.

 

Veel sterkte en vooral hou contact met vrienden via telefoon en/of social media, denk aan de zwakkeren en geniet van de komende lentedagen!!

 

Groetjes,

Thomas en Frederique