Categorieën

Welkom op onze website!

 

De belangrijkste doelstelling van WINES UNLIMITED is om wijnen aan te bieden die niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt. De meeste van onze wijnen worden in exclusiviteit naar België geïmporteerd.

 

Bij ons kun je altijd de wijnen proeven vooraleer tot de aankoop over te gaan. Daarnaast staan we jullie bij met aangepast advies. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste wijn voor iedere gelegenheid (diner, feestje, receptie,...), budget en smaak. Zo zijn we zeker dat jullie de wijn naar jullie smaak naar huis meenemen. 

Een langetermijnverhouding en een goede verstandhouding met de klant zijn voor ons prioriteit.

 

De focus ligt bij ons op de wereldwijnen, zowel de oudere als de nieuwere terroirs. Natuurlijk hebben we ook een beperkt aanbod Franse wijnen, zodat iedere klant zijn gading vindt.

Kortom, wij willen van Wines unlimited een begrip maken in de hedendaagse boeiende en vernieuwende wijnwereld, met exclusieve producten.


Op 14 juli 2022 hebben we onze wijnbar UVA (druif) geopend. Een uniek concept waar wijnshoppen en wijn drinken hand in hand gaan. Benieuwd naar dit concept? Kom zeker eens langs. We hebben verschillende wijnen per glas die naargelang het seizoen worden aangepast.

 

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de boeiende wereld van de wijn, om het laatste nieuw aanbod te kennen kun je ons tevens volgen op facebook. 

 

Heb je meer vragen dan kan je op onze contactpagina terecht.

 

Wil je de sfeer opsnuiven die Wines Unlimited uitstraalt? Kom dan naar onze shop en geniet van onze wijnen.

 

 

Tot binnenkort.


Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.