Categorieën

Colli Di Tigli valt in de prijzen in Brussel

  29-06-2018  

Lees meer

Terug mooie erkenningen voor Vignoble Belot

  29-06-2018  

Decanter: 85/100 Voor de 'Mouleyres 2016' Wine Advocate  92/100 voor de Best of Belot

Lees meer

Domaine Belot valt in de prijzen!

  03-06-2017  

Onze eigen import uit de LAnguedoc heeft met 3 wijnen mooie prijzen behaald.  De mooiste prijs gaat naar 'Mouleyres' die uitgeroepen werd tot 'best red'. De Best of belot zat in de top 3 voor de wijnen boven 15 euro. De Viognier behaalde zilver bij de witte wijnen!

Lees meer

Erkenning voor onze champagne Bouché Père et Fils

  13-01-2017  

In Gilbert & Gaillard hebben zowel de cuvée Réservée als de Rosé van Bouché Père et fils een heel mooie score gehaald: Cuvée Réservée: 87/100 Cuvée Rosé: 89/100

Lees meer

Erkenningen voor onze nieuwe champagne Marteaux

  12-01-2017  

In december 2016 heeft onze nieuwe champagne een paar mooie referenties binnegehaald: * in 'la revue du vin de France' werd hun Brut Réservée geprezen en kwam hij eruit als top voor een 'sans année' onder de 20 euro. * In een speciale 'champagne' editie van 'Le Point' werd hun Terre d'Origine getipt als een gastronomische champagne voor de feesten. * In 2017 wordt de Champagne van Marteaux als enige geschonken in het diplomatencentrum in Parijs.

Lees meer

nieuwe betaalmethode

  12-12-2016  

Vanaf heden kun je nu ook met Payconiq betalen bij Wines Unlimited. Gemakkelijk en veilig via de smartphone betalen.

Lees meer

nieuwe wijnen

  11-12-2016  

De opendeurdagen zijn een week achter de rug en graag hadden we jullie wat meer verteld welke wijnen er in de smaak vielen en welke minder. We hadden ons best gedaan om een uitgebreid smakenpallet aan te bieden en we zien dat dit gelukt is. Geen enkel wijn viel uit de boot en we zien ook geen duidelijke favoriet. Ook de nieuwe champagne leek bij velen te smaken en deze zullen we dan ook als tweede huis opnemen in ons vast gamma. Champagne Marteaux zal trouwens EXCLUSIEF te verkrijgen zijn bij Wines Unlimited. Het opmerkelijkste feit is dat de clash tussen de topwijnen, met name La bastide de Dauzac uit de Margaux streek en Gaia Estate uit de Nemea streek Griekenland, door de laatste werd gewonnen. Alle nieuwe wijnen zullen binnekort ook in de webshop verschijnen.

Lees meer| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.