Categorieën

Welkom op onze website!

 

De belangrijkste doelstelling van WINES UNLIMITED is om wijnen aan te bieden die niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt. De meeste van onze wijnen worden in exclusiviteit naar België geïmporteerd.

 

Bij ons kun je altijd de wijnen proeven vooraleer tot de aankoop over te gaan. Daarnaast staan we jullie bij met aangepast advies. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste wijn voor iedere gelegenheid (diner, feestje, receptie,...), budget en smaak. Zo zijn we zeker dat jullie de wijn naar jullie smaak naar huis meenemen. 

Een langetermijnverhouding en een goede verstandhouding met de klant zijn voor ons prioriteit.

 

De focus ligt bij ons op de wereldwijnen, zowel de oudere als de nieuwere terroirs. Natuurlijk hebben we ook een beperkt aanbod Franse wijnen, zodat iedere klant zijn gading vindt.

In de toekomst zijn we van plan om de diversiteit uit te breiden, met oog op de prijs/kwaliteitsverhouding, de herkomst,... De betere bio(dynamische)wijnen, fair-trade wijnen worden stilaan een vaste waarde in ons aanbod.

Kortom, wij willen van Wines unlimited een begrip maken in de hedendaagse boeiende en vernieuwende wijnwereld, met exclusieve producten.

 

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de boeiende wereld van de wijn, om het laatste nieuw aanbod te kennen kun je ons tevens volgen op facebook. 

 

Heb je meer vragen dan kan je op onze contactpagina terecht.

 

Wil je de sfeer opsnuiven die Wines Unlimited uitstraalt? Kom dan naar onze shop en geniet van onze wijnen.

 

 

Tot binnenkort.| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.
 

Beste wijnliefhebber,

Beste whiskyliefhebber,

Beste rumliefhebber,

Beste ginliefhebber,

 

We staan voor de grootste uitdaging tot nu toe, misschien wel de grootste die de moderne mens heeft gekend. Mits we met een virus worden geconfronteerd waar we weinig van weten, is het aan ieder van ons om voor zichzelf uit te maken, in samenspraak met de strenge maatregelen, hoe we ons moeten aanpassen in de nieuwe en hopelijk tijdelijk realiteit.

Ook voor ons is de primaire zorg de gezondheid van de klant, van onszelf en onze medemens! Maar aan de andere kant beseffen we ook dat die strenge maatregelen niet altijd een straf hoeven te zijn en dat een glaasje wijn, een whisky, een rum of een gin wat warmte en troost kan bieden in deze omstandigheden. Een vroege lentebbq met een rosé wijntje bvb?

Daarom hebben we besloten om onze fysiek verkooppunt tijdelijk beperkt toegankelijk te maken.

 

Concreet betekent dit dat er voor de komende weken 2 manieren zijn om jullie te bedienen:

A/ Bestellen via de webshop (www.winesunlimited.be), met de keuze voor levering thuis of afhalen in de shop (details zie verder)

B/ Bestellen via email (info@winesunlimited.be). In dit geval zullen we vragen om de wijnen of drank eerst over te schrijven.

 

Hou aub rekening met volgende regeling.

 

Met deze regelingen denken we dat we tegemoetkomen aan de strenge maatregelen en dat mensen toch nog de kans krijgen om hun geliefde wijn, whisky, rum of gin thuis op hun gemak te kunnen nuttigen.

 

Hebben jullie nog vragen of opmerkingen, mag je ons altijd mailen naar info@winesunlimted.be!

Mochten er van onze kant aanpassingen gebeuren, gaan we jullie ook zeker op de hoogte houden.

 

Veel sterkte en vooral hou contact met vrienden via telefoon en/of social media, denk aan de zwakkeren en geniet van de komende lentedagen!!

 

Groetjes,

Thomas en Frederique