Categorieën

Witte wijn / Spanje / Pirineos 'gewurztraminer'

Pirineos 'gewurztraminer'

Pirineos 'Gewurztraminer' - Wines Unlimited
Pirineos 'gewurztraminer'
100% gewurztraminer
€ 10,90
Prijs per stuk
Het aantal wijnpunten dat je voor dit product ontvangt is 10
Variatie: Pirineos 'gewurztraminer'
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Domein:
Bodega Prineos is de grondlegger van de 
Somontano- oorsprong Het heeft unieke wortels en sociale steun in Somontano dankzij de deelname van meer dan 200 wijnbouwers van de regionale coöperatie.

Aan de ervaring van een grote wijnmakerijgroep en de meest deskundige professionals in Somontano, voegen we een historische droge wijngaard toe die is aangepast aan de landelijke omgeving.
 
Respect voor het verleden. Traditie. Zet in op de toekomst. Innovatie. Buitenlandse variëteiten die naast autochtone variëteiten van grote oenologische waarde bestaan. 

Onze onnavolgbare wijnen  worden geboren uit dit unieke land en rijpen in het microklimaat van Somontano om solide, originele en persoonlijke wijnen te worden, het resultaat van de perfecte balans tussen buitenlandse druivensoorten en inheemse variëteiten, van grote oenologische waarde.

Een niet voor de hand liggend leuze. Deze weelderige druif is genuanceerd om zijn frissere kant te ontdekken en maakt plaats voor citrus en passievrucht en Bulgaarse rozen.

Omschrijving:
De wijn heeft een lichtgele kleur met groene reflecties. In de neus vinden we citrus terug gecombineerd met bloemen (rozen) en kruiden zoals gember. In de mond is hij sappig, lang en evenwichtig. We ervaren een mooie lange afdronk

Serveertip: Indiaas eten, gekruid eten, vette kazen. Ook bij Sushi en sashimi

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.