Categorieën

Ouzo / Barbayanni Blue

Barbayanni Blue

Barbayanni Bue - Wines Unlimited
Barbayanni Blue
Griekenland/Lesbos (70cl / 43% alc.)
€ 26,60
Prijs per stuk
Het aantal wijnpunten dat je voor dit product ontvangt is 26
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 

 

Het jaar was 1860, toen Efstathios J. Barbayannis aankwam in de pittoreske haven van Plomari, op het rijke, vruchtbare en zonnige eiland Lesbos, Griekenland. Het stromende water van het eiland bracht een uitstekende variëteit aan anijszaad en honderden zeldzame, zoetgeurende kruiden tot leven.

Efstathios Barbayannis bracht zijn ervaring en kennis van het distillatieproces met zich mee vanuit de Russische stad Odessa en begon zijn eigen distilleerderij die eersteklas Griekse ouzo van hoge kwaliteit produceerde.

De familie Barbayannis heeft de 160 jaar oude ouzo-traditie getrouw bewaard, in de voetsporen van Efstathios Barbayannis. De familie selecteert zorgvuldig hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten voor zijn ouzo en besteedt speciale aandacht aan de ouzo-distillatieprocedure, die nog steeds op de oude, traditionele manier wordt uitgevoerd.

De afgelopen vijf generaties hebben de leden van de beroemde ouzo-producerende Barbayannis-familie hartstochtelijk de perfectie nagestreefd in de smaak van ouzo-aperitief en hebben ze de traditionele ouzo-distillatietechnieken gehandhaafd.

Over de hele wereld is de naam Barbayannis sterk verbonden met ouzo-aperitief, de beste Griekse ouzo-likeurdrank. Dit succes is te danken aan het geheime familierecept, dat al vijf generaties lang de basis vormt van de kwaliteit en smaak van Ouzo Barbayannis.

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Je moet minstens18 jaar zijn om verder te kunnen gaan.